Σχετικά με εμάς

about pharmacybee

Για εμάς, την ομάδα του pharmacybee, τα πιο απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Το site μας, www.pharmacybee.gr, μέσα από άρθρα για θέματα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, μέσα από συνεντεύξεις γιατρών, γνώμες ερευνητών, απλές συμβουλές και ενημερώσεις για events που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, θα προσπαθήσει να γίνει οδηγός στο πώς να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας και να απολαύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία μας!

Παράλληλα στο ίδιο site θα λειτουργήσουν δύο κατηγορίες e-shops. Στην μία κατηγορία θα ανήκει μία ομάδα από e-shops με συνεργαζόμενα φαρμακεία και προσφορές, που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους επισκέπτες του pharmacybee, με προϊόντα ευρείας γκάμας που καλύπτουν απλές καθημερινές ανάγκες και στην άλλη κατηγορία θα ανήκει μία ομάδα e-shops με προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από έλληνες παραγωγούς με πρώτες ύλες και συστατικά όλα προερχόμενα από την ελληνική φύση.

Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας του pharmacybee με γνώμες, σχόλια και παρατηρήσεις και γνωρίστε σε λίγο καιρό ένα νέο περιβάλλον εξυπηρέτησης και αγορών.

Join us

Pharmacybee Team

 

 

Το καλάθι είναι άδειο