Blog

Πολλοί άνθρωποι αντλούν ευχαρίστηση ευχαριστώντας τους άλλους. Τι είναι αυτό που ωθεί τους ανθρώπους να επιθυμούν να είναι τα καλά παιδιά; Αυτό το βασανιστικό συναίσθημα που νιώθουν όσοι επιζητούν την ευχαρίστηση των άλλων είναι ενεργοβόρο και βασανιστικό. Πόσες φορές αναγκάζονται να ποδοπατήσουν τις δικές τους ανάγκες προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των γύρω τους... Κι αυτή η τακτική της συνεχούς εξυπηρέτησης των άλλων πολλές φορές τους αγανακτεί. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ενδοπροσωπική διαμάχη. Αυτή η αυτοκαταπιεστική συμπεριφορά εχει στη ρίζα της την ενοχή. Η ενοχή κουβαλάει ένα ψυχικό βάρος και αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό και άγχος. Η πηγή της ενοχής βρίσκεται ενδεχομένως στην πρώιμη παιδική ηλικία, στη γονεική διαπαιδαγώγηση, στον τρόπο δηλαδή που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, στην απουσία συναισθηματικού δεσμού ή ψυχικής εγγύτητας, στον τρόπο που επέβαλλαν την τιμωρία οι γονείς μας κ.ά.
Το αμυγδαλόγαλα είναι μια νόστιμη και εναλλακτική επιλογή του ζωικού γάλακτος, που προκύπτει από την άλεση των αμυγδάλων και την ανάμειξή με νερό. Το γάλα αμυγδάλου συνιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταναλώσουν το αγελαδινό, πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα και είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Μια φέτα μήλου όταν σαπίζει γίνεται καφέ. Τα ψάρια όταν σαπίσουν μυρίζουν άσχημα. Ενα κόψιμο στο δέρμα κοκκινίζει, πονάει και κάνει φλεγμονή. Ολα αυτά προκύπτουν από μια φυσική διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση.Συμβαίνει σε όλα τα κύτταρα στη φύση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχει το σώμα μας.
Δύσκολα θα βρείτε κάποιον σήμερα που να μην του αρέσει η μεξικάνικη κουζίνα. Όλο αυτό το... πάρτι των μπαχαρικών, των βοτάνων, των κρεάτων και των λαχανικών την κάνει τόσο ιδιαίτερη, προσφέροντάς της μια πλούσια παλέτα γεύσεων που εκρήγνυται στο στόμα. 
Ανάλογα με την ζημιά που προκαλείται στο σώμα, (έκταση, σοβαρότητα), τα εγκαύματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
Συστατικά 1 πακέτο Golden Oreos, θρυμματισμένα 1 κουτί τυρί κρέμα
Συστατικά: 4 μέρη τεκίλα 2 μέρη φρέσκο χυμό lime
Υλικά συνταγής ½ φλιτζ. βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου) ½ φλιτζ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 φλιτζ. σπορέλαιο 1 φλιτζ. γάλα
Τα βότανα έχουν μπει στη ζωή μας και σίγουρα όλοι τα χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση στα φαγητά.Έτσι, μπορούμε να μαγειρέψουμε φαγητά με λιγότερο αλάτι ή λιπαρά, και να προσθέσουμε βότανα που θα ενισχύσουν τη γεύση οποιασδήποτε συνταγής, ακόμα κι αν πρόκειται για γλυκιά συνταγή.Τα βότανα έχουν εκλεπτυσμένα αρώματα, γι αυτό δεν πρέπει να μαγειρευτούν για πολλή ώρα. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα εξουδετερώσουν την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους και μαζί θα χάσουμε όλα τα οφέλη που παρέχουν στον οργανισμό.
Με στόχο την εξοικονόμηση και την πλήρη εκμετάλλευση του ύψους, ψηλοτάβανοι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν  με τρόπο που ένα ...ανοιχτό πατάρι να  φιλοξενεί την ...κρεβατοκάμαρα ή ένα σημείο μικρού καθιστικού, ράφια - βιβλιοθήκες  κλπ. 
Η Μαυροδάφνη αναφέρεται τόσο στο μαύρο σταφύλι, εγχώριο προϊόν της Αχαΐας, όσο και στο γλυκό ενισχυμένο κρασί (κρασί με υψηλη περιεκτικότητα σακχάρων) που παράγεται από αυτό.Είναι ένα μαυριδερό, σχεδόν αδιαφανές κρασί με ένα σκούρο καφέ καθρεπτίζον χρώμα και ένα μοβ-καφέ διαβιβάζον χρώμα. Παρουσιάζει αρώματα και γεύσεις από καραμέλα, σοκολάτα, καφέ, σταφίδες και δαμάσκηνα.
Υλικά   1ή 2 πακέτα noodles 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μπρόκολο κομμένο σε φούντες 
Συστατικά:   100g φρέσκο σπανάκι βραστό νερό
Η δημιουργική σκέψη είναι απαραίτητη για όλα, από την επίλυση των προβλημάτων μέχρι την προσωπική ολοκλήρωση. Λοιπόν, πώς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να την καλλιεργήσουμε;
Υλικά 2 μεγάλες βραστές πατάτες τριμμένες 4 κούπες λαχανάκια Βρυξελλών βρασμένα και τριμμένα 1 κούπα γραβιέρα τριμμένη αλάτι πιπέρι Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε τα μπαστουνάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.   Καλή μας όρεξη!!!  
Συστατικά   8 μεγάλα φύλλα λάχανου 2 κουταλιές της σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
Οι κινήσεις του νικητή   Ως τώρα η επιστημονική προσέγγιση έχει προσφέρει ελάχιστη στήριξη σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι μιλούν άπταιστα τη «σωματική», φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και ορισμένες κινήσεις που όλοι καταλαβαίνουν. Στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2008 αθλητές από όλες τις χώρες έκαναν τις ίδιες κινήσεις  όταν νικούσαν: χέρια ψηλά και ανοιχτά σε σχήμα V, με το πιγούνι ανασηκωμένο. Το ίδιο ίσχυε και για αθλητές οι οποίοι ήταν εκ γενετής τυφλοί, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι η πόζα της νίκης είναι έμφυτη, δεν μαθαίνεται με την παρατήρηση. Οι στάσεις της ήττας φάνηκε επίσης ότι είναι οικουμενικές. Ολοι σχεδόν καμπουριάζουν και έχουν πεσμένους τους ώμους όταν χάνουν.
Σήμερα, 80 χρόνια μετά την εκτόξευση σε πωλήσεις, της άσπρης σοκολάτας ως τρίτου τύπου μετά τη μαύρη και τη γάλακτος, κορυφαίος ελβετικός κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας σοκολάτας και κακάο, αποκαλύπτει τον τέταρτο τύπο σοκολάτας που κατασκευάζεται από τους κόκκους Ruby. Η σοκολάτα Ruby έχει έντονη φρουτένια γεύση και χαρακτηριστικό, σκούρο συμπαγές ροζ χρώμα.
Σελίδα 1 από 55
Το καλάθι είναι άδειο