Blog

Το πιο περίεργο και ελαφρύ επιδόρπιο στο πιάτο σας

Γράφει η
Μοιάζει με νερό, αλλά δεν είναι. Είναι απλά το πιο περίεργο επιδόρπιο που θα δεις ποτέ στη ζωή σου. Πρόκειται για την “σταγόνα-κέικ».
Η μοναδική αυτή γαστρονομική δημιουργία ανήκει στον Darren Wong από τη Νέα Υόρκη, και αποτελείται από νερό και Άγαρ-Άγαρ. Το Αγάρ- Αγάρ είναι μπαχαρικό σε σκόνη που περιέχει 84% φυτικές ίνες και παράγεται από καθαρό εκχύλισμα λευκών φυκιών. Εκτός από την μαγειρική και ζαχαροπλαστική του χρήση, το Αγάρ- Αγάρ χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική, την ηλεκτροχημεία αλλά επίσης και για να κατασκευαστούν οι παιδικές πλαστελίνες. Στην Ασία το άγαρ άγαρ είναι πολύ δημοφιλές και γνωστό ως kanten.

Δείτε επίσης

Το καλάθι είναι άδειο