Blog

Δροσερά ρολά με φύλλα ρυζιού

Γράφει η
Είναι νόστιμα τρώγονται παγωμένα και είναι ιδανικά για να συνοδέψετε το παγωμένο κρασί ή το cocktail σας.Παίρνουμε φύλλα ρυζιού τα βουτάμε σε χλιαρό νερό για 20'' και τα γεμίζουμε με την γέμιση της αρεσκείας μας.
Υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται για την γέμιση είναι το στήθος του κοτόπουλου, οι βρασμένες γαρίδες, το τόφου σε μικρούς κύβους, τα φύτρα φασολιών, ο ψημμένος σολωμός, ο ψημμένος τόνος, το κινέζικο λάχανο, το φρέσκο κρεμμύδι, οι κόκκινες και πράσινες γλυκές πιπεριές, τα μανιτάρια, τα μπιζέλια, τα κολοκυθάκια, τα νεροκάστανα, ο φρέσκος κόλιανδρος ( εξαιρετικά αποτοξινωτικός), ο βασιλικός, η πιπερόριζα ή τζίντζερ, το σκόρδο, οι ξηροί καρποί και σπόροι και το ψημμένο σησάμι που είναι λευκό και βιολογικό.
 
Το καλάθι είναι άδειο