Blog

Γεμιστά φύλλα λάχανου με μοσχαρίσιες λωρίδες και προβολόνε

Γράφει η
Συστατικά
 
8 μεγάλα φύλλα λάχανου
2 κουταλιές της σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 μεγάλες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κουτ. αποξηραμένη ρίγανη
Αλάτι 
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
λωρίδες μοσχαρίσιας μπριζόλας
6 φέτες τυρί προβολόνε κομμένο σε λωρίδες
 
To Provolone είναι Ιταλικό τυρί, προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης. Διαχωρίζεται σε provolone dolce και provolone piccante. To dolce έχει γλυκιά γεύση και πιο ανοιχτό χρώμα, καθώς ωριμάζει μόνο για 2 μήνες. Το Piccante ωριμάζει για περισσότερους μήνες και έχει πιο έντονη και αλμυρή γεύση.Επιλέξτε όποιο σας αρέσει.
 
 
 

Πολυμέσα

Το καλάθι είναι άδειο