Blog

Καυτερή μαργαρίτα με ...αγγούρι

Γράφει η
Συστατικά:
4 μέρη τεκίλα
2 μέρη φρέσκο χυμό lime
1 μέρος φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 κοταλιά της σούπας αγαύη (Η αγαύη είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στις ερήμους του Μεξικού 
και χρησιμοποιείται εκτός των άλλων και για την παραγωγή της τεκίλας
Το σιρόπι της αγαύης είναι φυσικό γλυκαντικό)
1 αγγούρι, κομμένο σε χοντρές φέτες
1 μικρή πιπεριά jalapeno, κομμένη σε λεπτές φέτες
 
Για το χείλος του ποτηριού:
1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι
1 κουταλιά της σούπας (χοντρό) αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 
 
Το καλάθι είναι άδειο