Blog

Sandwich με σκόρδο τυρί μπέικον,σπανάκι και ρόκα

Γράφει η
Συστατικά:
 
1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
4 φλιτζάνια baby φύλλα σπανάκι
4 φλιτζάνια baby φύλλα ρόκας
4 φέτες μπέικον,κομμένες κατά το ήμισυ
8 φέτες ψωμί πολύσπορο ή ότι προτιμάτε 
½ κούπα μοτσαρέλα, ψιλοκομμένη
4 φέτες κασέρι πικάντικο
 
Εκτέλεση:
 
  • Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμότητα. Προσθέστε το λάδι το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέστε το σπανάκι και την ρόκα.Ανακατέψτε μέχρι να μαραθούν. Αφαιρέστε το μείγμα από το τηγάνι. Στη συνέχεια ρίξτε το μπέικον και τηγανίστε μέχρι να γίνει τραγανό. Αφαιρέστε το μπέικον.
  • Βάζετε τις φέτες του ψωμιού μέχρι να ξεροψηθούν κι από τις  δύο πλευρές.
  • Τέλος στήνετε το Sandwich. Πάνω στις καυτές φέτες του ψωμιού τοποθετούμε μια φέτα κασέρι και ψιλοκομμένη μοσταρέλα,στη συνέχεια το μπέικον,το σπανάκι και τη ρόκα .

Καλή σας όρεξη!!!

Δείτε επίσης

Το καλάθι είναι άδειο