1,5 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
γαρύφαλλα
άλατι
Προσθέστε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα.Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σιγοβράζετε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.Οταν έχουν απορροφηθεί τα υγρά και έχει μείνει με μια πηχτή σάλτσα είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με μια κουταλιά κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι ή χρησιμοποιούμε το γλυκό σαν συνοδευτικό του πρωινού με πλιγούρι ή βρώμη.
Πηγή:http://goo.gl/rHi2fH