Blog

Προστατεύει το δέρμα, τα χείλη και τα μαλλιά από την ξηρότητα. Θρέφει, ενυδατώνει και επισκευάζει το ηλιοκαμένο δέρμα, ενώ είναι βάλσαμο ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και φυτικά λιπαρά, χρησιμοποιείται ως προϊόν φυσικής περιποίησης του σώματος και ονομάζεται βούτυρο καριτέ. Στις ετικέτες των καλλυντικών μπορεί να το συναντήσεις ως shea butter ή beurre de karite.
Κατηγορία Ευεξία & ομορφιά

Δείτε επίσης

Το καλάθι είναι άδειο